Trollface Quest - Trolltube

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Trollface Quest - Trolltube

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Trollface Quest - Trolltube játék

Trollface Quest - Trolltube Trollface Quest - Trolltube
background
Leírás:
A Trollface játékok újabb részében ismét rengeteg őrült tettet kell végrehajtanod a népszerű figurával. A Trollface Quest játék Trolltube részében a feladatod nem változott: csinálj minél nagyobb őrültséget a pályákon és juss át egy újabb helyszínre. A játék elején a főhőst a virtuális világ magába szippantotta. A Trollface játék Trolltube részében a népszerű videómegosztó csatornáin kell átjutnod a főhőssel. A point and click szórakoztató, humoros játékban a célod, hogy az aktuális szereplők pórul járjanak. Ha egy történet rosszul végződik, akkor újra kell próbálkoznod, és addig keresni a lehetőségeket, míg tovább nem tudsz lépni. A játékban összesen 10 pályát kell teljesítened. De ha tetszett a Trollface játék, akkor érdemes megnézned oldalunkon a további epizódokat is, mint például a legutóbbi Trollface Quest - Sports, vagy a Trollface Quest 13 részeket is.
Készítő:
Ppllaayy.com
Kategória:
Vicces játék
Feltöltés:
Játszva:
4336
Értékelés:
(Szavazatok: 8, Átlag:4.88)

Oszd meg barátaiddal is a Trollface Quest - Trolltube játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott vicces játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist