Ragdoll Ball

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Ragdoll Ball

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Ragdoll Ball játék

Ragdoll Ball Ragdoll Ball
background
Leírás:
A Ragdoll Ball egy őrült labdás játék, melyben a célod az, hogy minél tovább magadnál tartsd a kijelölt labdát. A játékot mindig két szereplő játssza: játszhatsz egy barátoddal, és játszhatsz a különböző számítógépes ellenfelekkel egyaránt. A tehetetlen embert az iránygombokkal tudod mozgatni. A célod elsőként, hogy megtaláld a megjelölt labdát a pályán, amint hozzáérsz kék színűre változik a labda és egy sáv elkezd töltődni a játék felső részén. De van ellenfél is a pályán, akinek szintén az a célja, hogy a labdát megszerezze magának. Amint az ellenfeled hozzáér a labdához, akkor színt vált a labda, és az ellenfél sávja kezd növekedni. A játékot az nyeri, akinek a labdabirtoklását jelző sávja eléri a maximumot. A sáv akkor is növekszik, ha a te színeddel rendelkezik, de nincs a közeledben. Mindaddig nő a csík nagysága, amíg az ellenfél át nem színezi a labdát. A játék során rengeteg vicces figurával és pályával találkozhatsz. Teljesítsd mindet és légy te a Ragdoll Ball bajnoka!
Készítő:
Bored.com
Kategória:
Vicces játék
Feltöltés:
Játszva:
3137
Értékelés:
(Szavazatok: 16, Átlag:4.63)

Oszd meg barátaiddal is a Ragdoll Ball játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott vicces játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist