Mr Bean - Trouble in Hair Saloon

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Mr Bean - Trouble in Hair Saloon

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Mr Bean - Trouble in Hair Saloon játék

Mr Bean - Trouble in Hair Saloon Mr Bean - Trouble in Hair Saloon
background
Leírás:
Segíts Mr Bean-nek a fodrászszalonban, hogy a kuncsaftok frizuráját a kedvére alakíthassa. Mr Bean új dolgot akart kipróbálni, ezért jelentkezett egy fodrászüzletbe. A mesterfodrász viszont nem mert ollót adni a kezébe, látva ügyetlenségét. Ezért csak egy porszívót kapott, amivel az üzletet kell neki takarítania. Mr Bean viszont nem adja fel ilyen könnyen, minden alkalmat kihasznál arra, hogy a vendégek hajához hozzáférhessen, és egy vicces frizurát készítsen nekik. A te feladatod, hogy figyeld mikor nem néz oda a fodrász mester. Ha éppen elmegy egy pohár vizet inni, vagy neki kezd olvasni egy könyvet, azonnal kattints a kuncsaftokra. Ekkor Mr Bean neki is lát mesterművéhez. A frizura akkor lesz kész, ha az alsó kék sáv teljesen megtelik. Figyelj oda, mert ha a fodrász lebuktat, vége a játéknak!
Készítő:
http://www.girlgamesplaza.com
Kategória:
Vicces játék
Feltöltés:
Játszva:
9234
Értékelés:
(Szavazatok: 104, Átlag:4.87)

Oszd meg barátaiddal is a Mr Bean - Trouble in Hair Saloon játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott vicces játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist