Zuzu the Elf

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Zuzu the Elf

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Zuzu the Elf játék

Zuzu the Elf Zuzu the Elf
background
Leírás:
Segítsd a kis lila törpének a varázslatos mesebeli helyszíneken minél több varázslatos kristályt összegyűjteni. A törpék világában sokáig béke és nyugalom volt, de egy napon különféle portálok nyíltak meg a világban, melyek rengeteg rosszat hoztak a világra. A legenda azt tartja, hogy létezik egy ládika, amelybe a száműzöttek kerültek. A ládikát a gonoszok vezetője, Amitripil nyitotta ki, melynek köszönhetően rengeteg gonosz lény elszabadult. A törpe birodalom hatalma kezdett megbomlani, mindenfelé a szétesés és a káosz uralkodik.
Az egyetlen esélye a világnak, hogy megmeneküljön az, ha valaki megtalálja újra ezt a ládikát és örökre bezárja fedelét. Már rengeteg bátor törpe próbálta megtalálni a bűvös ládikát, de ezidáig senkinek nem sikerült. Az utolsó reménye a törpöknek: Zuzu, a kis ügye fogyott törpe. Segítsd őt útján, menekülj el a különböző világokban a szörnyek elől, utad során gyűjts minél több lila drágakövet. A célod minden egyes pályán átjutni a következő portálig. Légy ügyes, kerüld az akadályokat és rázd le a rád veselkedő szörnyeket.
Készítő:
Addictinggames.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
2750
Értékelés:
(Szavazatok: 23, Átlag:4.91)

Oszd meg barátaiddal is a Zuzu the Elf játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist