Worlds Hardest Game 4

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Worlds Hardest Game 4

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Worlds Hardest Game 4 játék

Worlds Hardest Game 4 Worlds Hardest Game 4
background
Leírás:
A világ legnehezebb játéka néven elhíresült ügyességi játék negyedik részében még több lehetetlen pálya vár rád, amelyet teljesítened kell. A Worlds Hardest Game 4 még nehezebb, még több fejtörőt és kihívást tartalmaz, mind a játék előző részei. A játékban a legapróbb rossz mozdulattal is a vesztedbe rohanhatsz. Egyetlen biztos pont van a pályán, ahol biztonságban vagy, ez pedig a zöld területtel jelölt rész. A célod, minden egyes helyszínen, hogy erről a zöld területről átjuss a pálya másik oldalán található zöld területre. Az út hosszú, sokszor kell kulcsokat begyűjtened, vagy ajtókat kinyitnod ahhoz, hogy eljuss a célba. Az utad során rengeteg veszély és akadály található, melyeket el kell kerülnöd. Ha csak egyszer is hibázol, kezdheted elölről a pályát. Légy ügyes, és teljesítsd az összes pályát. Ha igazán komoly kihívásra vágysz, akkor játssz a Hardcore módban, amelyben nem található egyetlen mentési pont sem.
Készítő:
Addictinggames.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
8864
Értékelés:
(Szavazatok: 12, Átlag:4.58)

Oszd meg barátaiddal is a Worlds Hardest Game 4 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist