Transformice

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Transformice

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Transformice játék

Transformice Transformice
background
Leírás:
Egy igazi online többjátékos egérkalandba keveredhetsz, ha a Transformice játékkal játszol. A játékban egy kis egeret kell irányítanod, aki éppen nagyon éhes. A célod, hogy összeszedd a különböző pályákon a sajtot és bevidd az egérlukba. A játék különlegessége, hogy nem egyedül kell játszanod, hanem a többi online játékos egérrel. Egyszerre maximum 20 játékos indulhat neki a nagy sajtnak, hogy megszerezze a maga kis falatkáját. Ha valaki kiesik a pályáról, akkor meg kell várnia míg a többi egér beér, vagy kiesik. Egy forduló maximum két percig tart, ennyi idő alatt kell a sajtot az egérlyukba vinned. Lehetőséged van sámánná válni a játékban, így különböző tárgyakat tudsz elhelyezni majd a pályán. A sámán feladata továbbá a játékban, hogy segítse és vezesse a többi egeret. A sámán egér különleges ismertetőjele a tetoválása és a különleges jelmeze.
Készítő:
Transformice.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
35713
Értékelés:
(Szavazatok: 280, Átlag:4.97)

Oszd meg barátaiddal is a Transformice játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist