The Power of Love

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

The Power of Love

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

The Power of Love játék

The Power of Love The Power of Love
background
Leírás:
A hős lovag szerelmet vallott a király lányának, de a király hallani sem akar a dologról, még be sem engedi a lovagot a várába. A lovagot kemény fából faragták, aki nem adja fel egy könnyen. Neki is áll, hogy a király várát romba döntse! Kezdetben nem lesz más eszköze, csak a gitárja. Üsd a király várát addig, míg az egész le nem omlik, és meg nem szerzed magadnak a gyönyörű szép királylányt. Természetesen fejlesztésekre is lehetőséged lesz a játék során, hiszen minden ütés hatására a várból különféle értéktárgyak hullanak ki. Ezeket begyűjtve pénzhez juthatsz. A pénzből a játék bal szélén található kis kunyhóban vásárolhatsz fejlesztéseket. Fejlesztheted az ütésed erejét, az ütés sebességét, vásárolhatsz gyorsabb közlekedési tárgyakat vagy akár egy paripát is. Ezen felül bizonyos összegért cserébe kedvenc szamaradat is segítségül hívhatod, hogy begyűjtse az elhullajtott értékeket. A saját sebességeden túl, a szamarad gyorsaságát is növelheted a megfelelő tárgyak megvásárlásával. Ha kitartóan küzdesz, a várat sikeresen megbontod, és a végén megszerezheted a királylány kezét!
Készítő:
Myplayyard.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
19656
Értékelés:
(Szavazatok: 263, Átlag:4.11)

Oszd meg barátaiddal is a The Power of Love játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist