Team of Robbers 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Team of Robbers 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Team of Robbers 2 játék

Team of Robbers 2 Team of Robbers 2
background
Leírás:
Segíts a rablóbandának kifosztani a különböző helyszíneket: járd körbe a szobákat és zsebelj be mindent, amit csak tudsz. A Team of Robbers játék második részében még több helyet kell kirabolnod a négy jó baráttal. A mászkálós, ügyességi, logikai játék során 7 házat, 7 múzeumot és 7 bankot kell kifosztanod. A rablók mindegyike más képességekkel rendelkezik, melyeket majd ki kell használnod a pályákon. A rablók között az 1-4 gombokkal tudsz váltani: az első rabló minden zárat fel tud törni, a második az erejével bármit el tud mozdítani a pályáról, a harmadik a számítógépek mindentudója, míg a negyedik figura a bombák szakértője. Használd a szereplőket a megfelelő helyen, és végezz a helyszíneken minél gyorsabban. Vigyázz, hogy a helyszínen ne essen baja egyik szereplőnek se és a biztonsági kamerák se vegyenek észre. Rabold ki az összes helyszínt és gyűjts össze minél több pénzt és ékszert a helyszíneken!
Készítő:
Uberpiggames.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
1866
Értékelés:
(Szavazatok: 7, Átlag:4.71)

Oszd meg barátaiddal is a Team of Robbers 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist