Tangerine Tycoon

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Tangerine Tycoon

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Tangerine Tycoon játék

Tangerine Tycoon Tangerine Tycoon
background
Leírás:
A Tangerine Tycoon középpontjában egy mandarin áll, melyet egyfolytában kattintgatnod kell ahhoz, hogy előrébb juss a játékban. A célod, hogy minél több mandarint szerezz meg magadnak. A begyűjtött mandarinokból vásárolhatsz különféle fejlesztéseket. Eleinte csak egy mandarin bokrod lesz, de később a megtermelt mandarinokból újabb bokrokat, majd később fákat vásárolhatsz. A megvásárolt újabb növényeknek köszönhetően már automatikusan zajlik a termelés. Minél több fád és bokrod van, annál több mandarint gyűjthetsz be másodpercenként. Azt, hogy éppen mennyi az automatikus termelésed, azt a mandarin alatti szám mutatja. Ha már vettél fákat, akkor vásárolhatsz egy egész mandarin farmot is, és még itt közel sincs vége a játéknak!
A mandarin gyűjtésen túl további célokat is fellelhetsz a játékban. Összesen 100 darab mini feladat vár rád, melyeknek a listáját a felfelé mutató nyílra kattintva hozhatsz elő. Termelj hát minél több gyümölcsöt, legyél a mandarintermesztés királya és szerezd meg az összes mini feladatért járó pontot!
Készítő:
0
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
3307
Értékelés:
(Szavazatok: 32, Átlag:4.19)

Oszd meg barátaiddal is a Tangerine Tycoon játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist