Soak

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Soak játék

Soak Soak
background
Leírás:
Gyűjtsd a pénzérméket a pályákon és közben lődd ki a vízzel töltött lufikkal a céltáblákat és az ellenfeleket. Az ügyességi játékok között nagyon népszerű a rohanós, futós játék, ahol különféle akadályokat kell kerülgetned. A legnépszerűbb játékok az Angry Gran, Temple Run, Subway Surfers és még sok más izgalmas játék. A Soak futós játékban viszont nem csak az akadályokat kell kerülgetned, ellenfelekkel is találkozhatsz. Lődd ki a rád támadó ellenfeleket a lufikkal, használd az extrákat és juss át rajtuk. Minden pályán egy idő után egy nagyobb csapat huligánnal találkozol. Innen csak úgy tudsz továbbjutni, ha mindet elintézted. A képernyő jobb oldalán találhatsz különféle extrákat, amelyeket bármikor felhasználhatsz a játékod során. Itt találhatsz sugárban lövő vízipisztolyt, életerő csomagot és vizes lufi csomagot. Mindegyikből csak adott darabot használhatsz fel, ezt jelzi a sarkukban elhelyezett szám. A pályákon gyűjts minél több pénzérmét, hiszen a játékok végén fejlesztésekre vagy ruházatra költheted el. Juss el minél tovább a pályákon, győzz le minden ellenfelet, és vigyázz az akadályokra!
Készítő:
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
2237
Értékelés:
(Szavazatok: 10, Átlag:4.10)

Oszd meg barátaiddal is a Soak játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist