Smash Car Clicker 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Smash Car Clicker 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Smash Car Clicker 2 játék

Smash Car Clicker 2 Smash Car Clicker 2
background
Leírás:
A Smash Car Clicker kattintós játék második részében ismét rengeteg autót kell széttörnöd, de szerencsére most is sok segítséged kaphatsz majd barátaidtól. A játékban különféle autókat kell összezúznod, melyek egy időtörést követően rossz időbe és rossz helyre kerültek. Eleinte csak egyedül leszel a játékban, majd később lehetőséged lesz barátokat hívni. Fejleszteted saját képességeidet, illetve a barátaidét is. A barátok természetesen maguktól dolgoznak. Az hogy milyen hatékonyan és milyen gyorsan, az a fejlettségi szintjüktől függ. A játék két percenként automatikusan ment, így ha legközelebb visszatérsz oldalunkra, akkor onnan folytathatod, ahol épp abbahagytad. Tudsz korban utazni illetve új autót is vásárolni. Először ezekre rengeteg pénzre lesz szükséged, de a barátok segítségével biztosan sikerül hamar összegyűjtened. A Smash Car Clicker 2 játékban 10 autó, 4 időbeli helyszín található, és minden helyszínen rengeteg segítő barát. Szerezd meg mindet és légy te az autózúzás bajnoka! Ha tetszett a játék, nézd meg a Smash Car Clicker játék első részét is!
Készítő:
Shimiegames.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
2641
Értékelés:
(Szavazatok: 0, Átlag:0.00)

Oszd meg barátaiddal is a Smash Car Clicker 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist