Smash Car Clicker

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Smash Car Clicker

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Smash Car Clicker játék

Smash Car Clicker Smash Car Clicker
background
Leírás:
Egy újabb kattintós játék, melyben ezúttal különféle autókat kell szétzúznod. Eleinte csak egyedül fogsz az autó tetején ugrálni, minden egyes ugrással kapsz egy kis pénzt, melyből vásárolhatsz fejlesztéseket, hívhatsz barátokat, vehetsz újabb autókat és átjuthatsz más helyszínekre. Minden pályán két barátot hívhatsz magad mellé, akik automatikusan ugrálnak a jármű tetején illetve a motorháztetőn. Mindenkit, minden helyszínen tudsz fejleszteni: a lefelé mutató nyíllal az ütések erősségét tudod fejleszteni, a két oldalt fekvő háromszöggel pedig az ugrások gyorsaságát. Fejleszd a barátaid képességét, hogy neked kevesebbet kelljen kattintani. Egy dologra kell figyelned a játék során: ha egy autó teljesen szétesett, akkor újat kell vásárolnod. Ha ezt nem teszed meg, mindaddig amíg a roncs autón ugrálsz, jóval kevesebb pénzt szerzel.
A bal oldalon a főnök többször is megjelenik, hol egy szó viccel jön elő, hol pedig a játék állását menti el neked. Juss el az összes helyszínre, vásárold meg az összes kocsit és fejleszd barátaidat minden pályán a legmagasabbra!
Készítő:
Silvergames.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
3497
Értékelés:
(Szavazatok: 20, Átlag:4.30)

Oszd meg barátaiddal is a Smash Car Clicker játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist