Slither.io

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Slither.io játék

Slither.io Slither.io
background
Leírás:
Játssz a Slither io játékkal, az új őrült többszemélyes játékkal, melyben ezúttal kukacként kell megküzdened az ellenfeleid ellen. Emlékeztek még az Agar.io játékra? A Slither.io játék egy az Agar.io játékhoz nagyon hasonló többszemélyes online játék, amelyben ezúttal a játékosok kukacokként küzdhetnek meg az elsőségért. Aki ismeri a régi Nokia telefonokról a Snake játékot, annak nem kell bemutatni a szabályokat. A feladatod, hogy a pályán található színes, világító gömböket felfald, és így növeld a kis élőlény méretét. A játékban nem leszel egyedül, hiszen a többi online játékos is ugyanezért a célért küzd. A Slither.io játékban található ellenfeleidnek keresztbe is tehetsz, hiszen ha eléjük kúszol úgy, hogy ők már nem tudnak kikerülni, akkor elpusztulnak. A kiesett játékosok az összes általuk megevett színes golyót otthagyják maguk után, melyet jutalmul begyűjthetsz. Vigyázz, mert ha te rohannál bele egy kukacba, akkor veled is ugyanez történik. Ekkor kezdheted a játékot elölről. Ha tetszett a játék, akkor mindenképp érdemes megnézned az oldalunkon található Agar.io és az új Wings.io játékot, amelyben vadászpilótaként kell megküzdened az ellenséggel!
Készítő:
Slither.io
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
24404
Értékelés:
(Szavazatok: 20, Átlag:3.80)

Oszd meg barátaiddal is a Slither.io játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist