Run Viking Run

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Run Viking Run

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Run Viking Run játék

Run Viking Run Run Viking Run
background
Leírás:
Fuss Viking Fuss, kiált a sárkány a tolvaj vikingnek. A játék főhőse egy régóta keresett kincsre lelt útja során, sajnos a kincsnek őrzője is akadt, méghozzá egy félelmetesen nagy sárkány. Nem is lett volna baj, ha a viking észrevétlenül meg tudott volna szökni a zsák arannyal. Egy véletlen folytan megbotlott, és felébresztette a vérengző fenevadat. Nem volt más lehetősége, csak futni!
Te itt kapcsolódsz be a történetbe, a feladatod, hogy átsegítsd a vikinget a különböző akadályokon. Minden pályán kapsz egy feladatot. Például az első feladatod az lesz, hogy fuss a vikinggel 200 métert úgy, hogy a sárkány ne kapjon el.
A sárkányos játék irányítása rendkívül egyszerű, csak az egered kell mozgatnod a pályán úgy, hogy az akadályokat eltüntesd (kattintás sem szükséges). Minden pályán gyűjthetsz aranyérméket, melyekből fejlesztéseket vásárolhatsz minden kör végén.
Összesen 20 küldetést kell teljesítened ahhoz, hogy megmenekülj a sárkány elől eben az ügyességi játékban.
Készítő:
Maxgames.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
3412
Értékelés:
(Szavazatok: 20, Átlag:4.40)

Oszd meg barátaiddal is a Run Viking Run játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist