Pinata Hunter 3

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Pinata Hunter 3

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Pinata Hunter 3 játék

Pinata Hunter 3 Pinata Hunter 3
background
Leírás:
A népszerű pinata játék visszatért: a Pinata Hunter 3 játékban még több édességet és cukorkát kell kipüfölnöd a felfüggesztett papír és ruhaanyagból elkészített egyszarvúból. A pinyáta egy mexikói eredetű játék, ahol eredetileg egy csokoládéval, cukorral és további édességekkel megrakott papírból készült állatot kell eltalálniuk a játékosoknak. A játékot leginkább születésnapokon, bulikon, egyéb ünnepi alkalmakon szokták játszani.
Próbálj meg minél több édességet kiütni a fellógatott papírdekorációból, de vigyázz arra, hogy ne verd szét teljesen az állatfigurát, mert akkor vége a játékodnak. Ha a baloldali sáv kezdi elérni a felső határt, akkor egy kis időre állj le a püföléssel. A pálya alján található dobozban összegyűlt cukorkákat el is tudod adni pénzért, majd a befolyt összegből újabb tárgyakat, eszközöket vásárolhatsz. A vásárláson túl fejlesztheted képességeidet is, amellyel még több cukorkát és édességet tudsz majd megszerezni a kötélen kifeszített játékból.
Készítő:
Myplayyard.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
5866
Értékelés:
(Szavazatok: 36, Átlag:4.53)

Oszd meg barátaiddal is a Pinata Hunter 3 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist