Monster Racer Rush 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monster Racer Rush 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monster Racer Rush 2 játék

Monster Racer Rush 2 Monster Racer Rush 2
background
Leírás:
Győzd le az ellenfeleidet az őrületes szörnyversenyeken, indulj a különböző futamokon és érj be elsőként a célba. Válaszd ki a játék elején azt a szörnyet, akivel versenyezni szeretnél. Válaszd ki a versenyt és irányítsd a játékosodat. A versenyek alatt lehetőséged van gyorsítót használni a gyorsabb előrehaladáshoz, vagy használhatod a támadásodat, hogy lefékezd az ellenfeleidet. Játszhatsz napi versenyeket, heti versenyeket, havi és negyedéves versenyeket. A maratoni futamokon leginkább az állóképességedre kell figyelned. Ha gyenge a szörnyed fizikuma, akkor hamar el fog fáradni. Nyerd meg az összes versenyt a Monster Racer Rush 2 játékban, amely után elérhetővé válik a döntő nagy verseny! Ezen a futamon már csak a legjobb, leggyorsabb és legerősebb szörnyek jöttek el. Nyerd meg ezt is és légy te a szörnybajnokság királya!
Készítő:
Thegames8.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
2167
Értékelés:
(Szavazatok: 14, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Monster Racer Rush 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist