Monkey Go Happy Survive

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Survive

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Survive játék

Monkey Go Happy Survive Monkey Go Happy Survive
background
Leírás:
Játssz a Monkey Go Happy legújabb epizódjával, a Survive résszel, ahol ezúttal az ügyességedre és a reflexeidre lesz szükséged. A legújabb rész irányítása és célja, a már megszokott Monkey Go Happy majmos játékoktól eltérő. Ebben az epizódban a főszereplő egy fura félmeztelen figura, akinek különféle ügyességi feladatokat kell megoldania. A majmok ezúttal akkor fognak örömtáncra perdülni, ha a furcsa figura túléli az adott pálya veszélyeit. A feladatok rendkívül változatosak: lesz amikor száguldó buszok között kell átrohannod az úttesten, lesz olyan amikor egy folyó kövein ugrálva kell elérni a célt, vagy egyszerűen futás közben akadályokat kell kerülgetned. A Monkey Go Happy játékok előző részeitől eltérően itt idő előtt is vége lehet a játéknak, hiszen ha három életet elvesztesz a minijátékok során, akkor sajnos az egész játékot újból kell kezdened. Légy ügyes, és teljesítsd a pályákat és szerezz minél több pontot!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
3049
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Survive játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist