Monkey Go Happy Survive

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Survive

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
My Sunny Resort

Monkey Go Happy Survive játék

Monkey Go Happy Survive Monkey Go Happy Survive
background
Leírás:
Játssz a Monkey Go Happy legújabb epizódjával, a Survive résszel, ahol ezúttal az ügyességedre és a reflexeidre lesz szükséged. A legújabb rész irányítása és célja, a már megszokott Monkey Go Happy majmos játékoktól eltérő. Ebben az epizódban a főszereplő egy fura félmeztelen figura, akinek különféle ügyességi feladatokat kell megoldania. A majmok ezúttal akkor fognak örömtáncra perdülni, ha a furcsa figura túléli az adott pálya veszélyeit. A feladatok rendkívül változatosak: lesz amikor száguldó buszok között kell átrohannod az úttesten, lesz olyan amikor egy folyó kövein ugrálva kell elérni a célt, vagy egyszerűen futás közben akadályokat kell kerülgetned. A Monkey Go Happy játékok előző részeitől eltérően itt idő előtt is vége lehet a játéknak, hiszen ha három életet elvesztesz a minijátékok során, akkor sajnos az egész játékot újból kell kezdened. Légy ügyes, és teljesítsd a pályákat és szerezz minél több pontot!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
2205
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Survive játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist