Minecaves

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Minecaves játék

Minecaves Minecaves
background
Leírás:

Szerezd meg a MineCraft-szerű világban játszódó játék pályáin az összes drágakövet, majd ezután juss el a kijáratig. A főszereplő figurával csak jobbra, balra, fel és le tudsz mozogni, ha az egyik irányba elindulsz, akkor a karaktered a következő akadályig repül, majd ott megáll. Óvakodj a repkedő denevérektől és a falból kiálló tüskéktől. Minden pályán 3 életerőpontod van, melyek ha elfogytak, akkor vesztettél. A pályákon találkozhatsz majd különféle színű csákányokkal, fejszékkel. Ezek az azonos színű blokkokat tudják átvágni. A színes kulcsokkal, az azonos színű kapukat lehet kinyitni. Vannak olyan pályák a játékban, ahol a barlangrendszerben víz is található. A vízszintet a zöld le- vagy felfelé mutató nyilakkal tudod mozgatni. Arra vigyáznod kell, hogy búvárfelszerelés nélkül ne merülj be a vízbe, mert akkor egy életerőpontot veszítesz. A játékban 4 világban összesen 32 pályán kell összegyűjtenéd a drágaköveket!

Készítő:
Kiz10.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
3312
Értékelés:
(Szavazatok: 23, Átlag:4.04)

Oszd meg barátaiddal is a Minecaves játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist