Mad Burger 3 - Wild West

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Mad Burger 3 - Wild West

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Mad Burger 3 - Wild West játék

Mad Burger 3 - Wild West Mad Burger 3 - Wild West
background
Leírás:
Segíts a szakácsnak eljuttatni a hamburgert a seriffhez. A vadnyugati seriff egy plakáton látta meg a konyhafőnök hirdetését, hamar tárcsázta is a rajta található számot. A konyhamester örült a hívásnak, és neki is látott a hamburger elkészítéséhez. Egyetlen egy probléma akadt, hogy a szállítási cím több mint 100 kilométerre található a konyhától. A séf nem esett kétségbe, elhatározta, hogy egy jól irányzott mozdulattal eldobja, egészen a seriff házáig a megrendelt hamburgert. A kilövésnél próbáld meg minél erősebben elindítani az ételt, majd a levegőben irányítsd. A levegőben próbálj meg minél több pontot szerezni, mert minden dobás végén lehetőséged lesz vásárolnod. A vásárlásokkal fejlesztheted a hamburgeredet és a pályán található bónuszokat. Juttasd a hamburgert minél kevesebb dobásból a célba!
Készítő:
Dojo.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
3134
Értékelés:
(Szavazatok: 30, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Mad Burger 3 - Wild West játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist