Learn to Fly 3

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Learn to Fly 3

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Learn to Fly 3 játék

Learn to Fly 3 Learn to Fly 3
background
Leírás:
Repítsd fel a Holdra a bátor pingvinjelöltet a különféle eszközökkel a Learn to Fly játék harmadik részében. Egy napon a pingvinek azt a sértő kritikát kapták, hogy nem tudnak repülni, és ennek okaként az elhízottságukat mondták. A pingvin társadalom ezt nem hagyhatta annyiban, ezért az Antarktiszon felállítottak egy kutatócsoportot, akiknek a feladata az, hogy eljuttassa a pingvineket a Holdra. A Learn to Fly játék legújabb részében neked kell a pingvint eljuttatnod az űrbe, mely nem lesz egyszerű feladat. Minden repülés előtt a hangárban kell felkészülnöd a következő próbálkozásodra. Itt vásárolhatsz újabb eszközöket, kiegészítőket, amelyekkel segítheted a bátor hősödet célja elérésében. Minden repülés után pénzjutalmat kapsz, melyet a hangárban az előbb leírt fejlesztésekre költhetsz el. Légy ügyes, és próbálj meg minél kevesebb próbálkozásból eljutni a Holdra a vakmerő pingvinnel! Ha tetszett a Learn to Fly 3 játék, akkor érdemes megnézned a sorozat előző két részét is, melyet szintén megtalálsz oldalunkon!
Készítő:
Lightbringergames.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
3427
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Learn to Fly 3 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist