King of Thieves

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

King of Thieves

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

King of Thieves játék

King of Thieves King of Thieves
background
Leírás:
Juss át a pályákon a kis tolvajjal: kerüld az akadályokat, ugord át a csapdákat és keresd a minden pályán a kincsekkel teli ládikát. A King of Thieves játék óriási népszerűségnek örvend a telefonos játékok körében, a különböző alkalmazás áruházakból már több mint 10 millióan töltötték le. Végre elérhető oldalunkon is a King of Thieves játék. Maga a játék nem túl egyszerű, hiszen nagyon jól kell időzítened az egyes ugrásoknál. Ha véletlenül mégis elrontanád a pályát, akkor szerencsére bármikor újra kezdheted. A játék előrehaladtával természetesen egyre nehezebb pályákkal találkozhatsz, amelyeken már nem csak az ügyességedre, hanem a találékonyságodra is szükséged lesz. Kerüld el minden pályán a veszélyeket és juss el a kincsesládáig. Ha tetszett a játék, érdemes megnézned a kiadó többi remek játékát is, például a Cut the Rope sorozatot!
Készítő:
Gamepix.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
3220
Értékelés:
(Szavazatok: 3, Átlag:3.33)

Oszd meg barátaiddal is a King of Thieves játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist