Jump Out The Box - Computer

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Jump Out The Box - Computer

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Jump Out The Box - Computer játék

Jump Out The Box - Computer Jump Out The Box - Computer
background
Leírás:
Jump Out The Box népszerű játék újabb részében ezúttal a számítógépen belül kell a különféle bogarakat ugráltatnod. A célod ebben a részben is az, hogy begyűjtsd a sárga csillagokat, majd juttass el legalább egy bogarat a kijáratig. A bogarakat csak a piros forgó részekről tudod irányítani, máshol csak eltüntetni tudod már őket. A pályákon nem kötelező mind a három csillagot felszedni, és az sem fontos, hogy az összes bogarat megmentsd. Ha a három csillagot begyűjtöd, akkor a pályára is megkapod a három csillagos teljesítést. Ha minden bogarat sikerül megmentened a pályán, akkor a csillagok mellé egy ajándék mentőöv pecsétet is kapsz. A Jump Out The Box játék kiegészítőjében összesen 20 darab fejtörő pályán kell a nagy szemű színes bogarakat kimentened! Próbáld meg az összes pályán a három csillagot és a mentőövet megszerezni!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
3333
Értékelés:
(Szavazatok: 27, Átlag:4.93)

Oszd meg barátaiddal is a Jump Out The Box - Computer játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist