Jack Macqwerty

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Jack Macqwerty

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Jack Macqwerty játék

Jack Macqwerty Jack Macqwerty
background
Leírás:
Intézd el a vadnyugaton az érkező banditákat és védd meg az ártatlanokat a hős cowboy-jal. A játék irányítása a megszokott lövöldözős játékoktól eltér, hiszen itt nem az egérrel kell céloznod. A játék célja, hogy minél gyorsabban begépeld az ellenfelek neveit, amint sikeresen beírtál egy nevet, akkor az a bandita elfekszik. Figyelned kell még a töltények számára is, hiszen ha elfogy a táradból a töltény, akkor újra kell töltened azt a RELOAD paranccsal. Ha ártatlan civilek érkeznek a banditák felől, akkor az ő neveiket nem szabad begépelned. Bizonyos időközönként feltűnik a SHIELD szó a pályán, melyet beírva egy hordóból készült védőkerítést kapsz segítségül. Ha a HYDROMEL szót látod a képernyőn, és azt hibátlanul leírod, újra maximális életerővel folytathatod a játékot. Ha lovas banditák érkeznek, akkor elég, ha csak a ló nevét írod be, hiszen ekkor a bandita is elesik. A játék előrehaladtával egyre több és egyre furcsább nevű banditák érkeznek, akik között egyre sűrűbben tűnnek fel ártatlanok, így nehezítve a játék átláthatóságát. Intézz el minél több banditát, és szerezz minél több pontot az izgalmas vadnyugati játék során! A játék remek gyakorlási lehetőséget nyújt gépírók számára is, így akár gépíró játékként is használható, igaz magyar ékezetes betűket nem fog tartalmazni.
Készítő:
Kromahtique.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
2155
Értékelés:
(Szavazatok: 8, Átlag:4.75)

Oszd meg barátaiddal is a Jack Macqwerty játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist