Highwayman

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Highwayman játék

Highwayman Highwayman
background
Leírás:
Rabolj ki minél több embert az útonállóval és szerezz minél több pénzt a játék során. Ebben a rablós játékban a célod az, hogy a szekéren utazó gazdag polgárokat kirabold. Eleinte csak egy lovad és egy furkós botod lesz, de később fejlesztheted képességeidet és útonálló barátokat is vásárolhatsz. Ha egy személyt legyőztél, akkor minden csapás után egy kis pénz hullik ki szekeréből. Ha elég erősnek érzed magad, akkor továbbléphetsz egy újabb szekeres utazóhoz, aki egy fokkal erősebb előző társánál. Ha vesztettél, akkor vissza kel menned az előző szekérhez, és további pénzeket kell gyűjtened, és a pénzekből újabb fejlesztéseket kell vásárolnod. A játék irányítása a jól ismert kattintgatós játékoknál megszokott, azaz csak az egér bal gombját kell nyüstölni az egész játék alatt. Ha éppen nem nyomod a gombot, akkor is támad az útonálló, de jóval lassabban. Fejleszd ügyesen a rablót és szerezz minél több aranyat az útja során!
Készítő:
Playhub.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
2381
Értékelés:
(Szavazatok: 4, Átlag:4.50)

Oszd meg barátaiddal is a Highwayman játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist