Grapple Cat

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Grapple Cat játék

Grapple Cat Grapple Cat
background
Leírás:
Menekülj el a lila macskával minél messzebbre az érkező árhullám elől. A játék egyetlen egy gombbal irányítható, vagy a Space billentyűt vagy az egér bal gombját használd a főhős irányításához. Ugord át a különféle akadályokat, kerüld a homokvárakat vagy az érkező rákokat. Ha esetleg olyan távolságot kellene átugranod, amelyet már nem tudsz, akkor használd a kötelet. Ha az egered bal gombját vagy a Space billentyűt lenyomva tartod, akkor a macska egy kampós kötelet dob el, amellyel meg tud kapaszkodni a pályák tetején található sziklákba. Figyelj oda, mert ha nem jól időzíted a kötél elengedését, akkor könnyen a mélybe zuhanhatsz. Az utad során próbálj meg minél több gyémántot összegyűjteni és minél messzebbre eljutni. A pontgyűjtésen felül további bónuszokat szerezhetsz, ha teljesítesz különféle feladatokat. Ezeket a feladatokat a játék legelején az Achievements menüpontban tekintheted meg.
Készítő:
Bigdino.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
3571
Értékelés:
(Szavazatok: 21, Átlag:4.76)

Oszd meg barátaiddal is a Grapple Cat játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist