Go Go Goblin 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Go Go Goblin 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Go Go Goblin 2 játék

Go Go Goblin 2 Go Go Goblin 2
background
Leírás:
Juss el minél távolabbra a kilőtt kobolddal, utad során gyűjts minél több pénzérmét és vásárolj be a körök végén. Minden kör elején egy katapultban ülő koboldot kell a megfelelő pillanatban elengedned. Minél erősebben lövöd ki a katapultból, annál magasabban és gyorsabban kezdi meg útját a szörnyecske. A levegőben gyűjtsd az elszórt aranyérméket, mert a körök végén a boltban levásárolhatod az összegyűjtött zsákmányt. A pénzből különféle extra képességeket vásárolhatsz a koboldnak, melyeket a billentyűzet különböző gombjaival tudsz aktiválni a repülés közben. Lesznek olyan extrák, amelyek csak egyszer lesznek felhasználhatóak, de lesznek olyanok is, amelyek folyamatosan újratöltődnek. Azt, hogy melyik bónusz mozgást, melyik billentyű aktivál, azt a képernyő felső részén láthatod. A játék célja, hogy elérd a pálya végén található várat.
Készítő:
Playhub.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
4836
Értékelés:
(Szavazatok: 37, Átlag:4.70)

Oszd meg barátaiddal is a Go Go Goblin 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist