Fishtopia Tycoon 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Fishtopia Tycoon 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Fishtopia Tycoon 2 játék

Fishtopia Tycoon 2 Fishtopia Tycoon 2
background
Leírás:
A Fishtopia Tycoon második részében ismét rengeteg csodálatos halfajtával találkozhatsz, melyeket a horgod végére akaszthatsz. A helyszín az álomszép Dunkleo sziget, melynek tulajdonosa egy világhírű halászatot szeretne megteremteni a helyen. A megvalósításhoz ismét a te segítségedet kéri: elsőként Rasyid-dal kell beszélned, aki röviden felvázolja a főnök tervét. Rasyid elmondja, hogy rengeteg küldetés vár rád a játék során, ahol különlegesebbnél különlegesebb halfajokkal találkozhatsz, olyanokkal is, amelyeket még sosem láttál. A játék során 6 különféle környezetben halászhatsz. Azt is megtudhatod, hogy a Midar szigeteknél valami meglepő és furcsa dolog történik, de erre majd csak később tér vissza a játék. A beszélgetés után a főnök visszatér Imit városába, így egyedül kell elkezdened az üzlet alapjainak megteremtését.
A kezdő helyszín a piactér, ahol két nagy akvárium és 5 építési hely található. A piacon különböző bódékat építhetsz, ahol a halakat árulhatod, így szert téve egy kis bevételre. A szigeten találhatsz majd horgászboltot, ahol újabb és jobb felszereléseket vásárolhatsz. A sziget nézetben találhatod meg a küldetés menüpontot (Quest), itt tudod megnézni az éppen aktuális teljesítendő feladatokat.
Teljesítsd az előírt feladatokat, és fedezd fel a sziget különféle helyeit. Találj rá a különleges halfajokra, és legyél te a legjobb horgász és kereskedő a szigeten!
Készítő:
Bigdino.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
2324
Értékelés:
(Szavazatok: 15, Átlag:4.80)

Oszd meg barátaiddal is a Fishtopia Tycoon 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist