Faster Than Zombies

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Faster Than Zombies

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Faster Than Zombies játék

Faster Than Zombies Faster Than Zombies
background
Leírás:
Mentsd meg a világot a kisfiúval: szaladj a vírus ellenszerével a kikötőben található hajóig, de vigyázz, mert utad során rengeteg veszély leselkedik rád. A játék főhőse egy kisfiú, akinek egy ügynök adta oda a gonosz tudós laboratóriumából elrabolt ellenszérumot. Az ügynök betörve az őrült professzor laboratóriumába, megszerezte a világot fenyegető vírus ellenszerét. Egy busszal menekült el, de az őrült tudós megtalálta. Hogy biztonságba helyezze a szert, a buszon utazó két gyereknek adta át. A játék itt kezdődik el: mielőtt neki indulnál, ki kell választanod a főhőst, akivel játszani szeretnél. Ezután indul az őrületes hajsza. A játékban menekülnöd kell a hajó felé, utad során a gonosz professzor zombi serege vár rád. A feladatod az, hogy gyorsabb legyél, mint a zombik. A te kezedben van a világ jövője! Ha el tudod vinni a központig az ellenszérumot, megmenekülhet a világ!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
2322
Értékelés:
(Szavazatok: 7, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Faster Than Zombies játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist