Duck Life - Treasure Hunt

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Duck Life - Treasure Hunt

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Duck Life - Treasure Hunt játék

Duck Life - Treasure Hunt Duck Life - Treasure Hunt
background
Leírás:
Küzdj meg a világ különböző tájairól érkezett kacsákkal, és szerezd meg a különféle kincseket. A Duck Life sorozat legutóbbi részében a tűzkacsát kellett legyőznöd, most egy különleges versenyre hívták össze a világ legjobb versenyzőit, hogy megküzdjenek a különleges díjakért. A játék elején ki kell választanod a kacsádat, akivel indulsz a versenyen. A szem, a frizura és a ruhák beállítása után már csak nevet kell adnod a versenyződnek.
A játék folytatásában egy városba érkezel, ahol a helyi polgármester körbevezet téged. Találhatsz a városban fodrászt, kisállat boltot és sok hasznos üzletet. A város jobboldali részén találhatod magát a verseny helyszínét, a barlangot. Lépj be, és indulhat is a küzdelem. Rengeteg kacsa indul el a veszélyes barlangrendszerbe, hogy megszerezze a különleges ereklyéket, de nem mindenki jut sokáig. Kerüld az akadályokat, repülj át a veszélyeken és utad során gyűjts minél több pénzt. A megszerzett pénzből a városban vásárolhatsz különféle eszközöket, tárgyakat, bónuszokat a kacsád számára. Juss el a barlangrendszer végére, szerezd meg a legértékesebb drágaköveket és legyél te a legbátrabb, legügyesebb kacsa a Földön!
Készítő:
Mad.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
4325
Értékelés:
(Szavazatok: 44, Átlag:4.91)

Oszd meg barátaiddal is a Duck Life - Treasure Hunt játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist