Crush the Castle Adventures

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Crush the Castle Adventures

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Crush the Castle Adventures játék

Crush the Castle Adventures Crush the Castle Adventures
background
Leírás:
A Crush the Castle játék újabb részében ezúttal is rengeteg kastélyt, várat és erődítményt kell lerombolnod: lődd ki ügyesen a katapultokból a köveket és pusztíts el minden ellenfelet a pályán! Lady Katapult egy nagyon erős és karakán asszony, a király célja, hogy lenyűgözze őt hatalmával. Ahhoz, hogy megmutassa a király az erejét, különféle tornyokat, kastélyokat és várakat kell romba döntenie. A Crush the Castle játékok rendkívül népszerűek, hiszen az ügyesen elengedett lövéseken túl, sokszor kell elgondolkodni azon, hogyan is kellene megoldani egy adott szituációt.
Minden pálya elején láthatod, hogy éppen mit kell tenned ahhoz, hogy a pályát teljesítsd. Különféle bónuszpontokat gyűjthetsz, ha a mellékküldetéseket is sikeresen elvégzed. A mellékküldetések lehetnek például: az ostrom során ne essen bántódása a tyúkoknak vagy éppen a falu bolondjának, vagy az ostromot egyetlen egy lövéssel intézd el, és még sok hasonló izgalmas és szórakoztató feladat. A játék során több vidéken is bizonyítanod kell, hogy te kezeled legjobban a királyságban a katapultokat. Az első helyszín Green Shire, a királyság zöldellő vidéke. Járd végig az összes helyszínt, hajtsd végre az összes küldetést és nyűgözd le a király szerelmét, Lady Katapultot.
Ha tetszett a játék, nézd meg a Crush the Castle játékok első két részét is a Játék7 oldalán.
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
2654
Értékelés:
(Szavazatok: 19, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Crush the Castle Adventures játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist