Bubble Hero

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Bubble Hero játék

Bubble Hero Bubble Hero
background
Leírás:
Mentsd meg a színes buborékok közé szorult egereket, lődd ki a megfelelő helyre a buborékokat úgy, hogy azok eltűnjenek a pályáról. A Bubble Shooter szabályait követő Bubble Hero játékban a célod az, hogy minél több színes buborékot tüntess el a pályáról. A feladat nem nehéz: lődd egy helyre az azonos színű buborékokat, és ha legalább három ugyanolyan színű buborék csoport keletkezik, akkor azok lehullanak a játékmezőről. A játék során rengeteg bónuszt is találhatsz: bombát, szivárvány színű buborék, célzás, tűzgolyó, detonátor vagy éppen kulcs. A kulcsra akkor lesz szükséged, ha valamilyen lezárt buboréklánchoz érsz a játék során. A buborékok között rengeteg kis egeret láthatsz, melyeket akkor szabadítasz ki, ha a körülötte lévő színes bubikat eltünteted. Ekkor a kiszabadult barátaid ejtőernyővel hullanak le hozzád, és utána besétálnak az óvóhelyre! Szabadíts ki minél több egeret, és szerezz minél több pontot a buboréklövő játék során!
Készítő:
Tweensoft.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
5211
Értékelés:
(Szavazatok: 17, Átlag:4.41)

Oszd meg barátaiddal is a Bubble Hero játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist