Bazooka Trooper

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Bazooka Trooper

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Bazooka Trooper játék

Bazooka Trooper Bazooka Trooper
background
Leírás:
Intézd el a rablókat a pályán: lődd ki őket a menedékhelyükről és szerezd vissza az általuk elrabolt pénzérméket. A világ börtöneiből kiszabadultak a leghíresebb bűnözők, néhányuk már újból akcióba lendült, és kirabolta a központi jegybankot. A bankból rengeteg pénzt vittek el, de szerencsére egy katona a nyomukra akadt, és most visszaköveteli tőlük a tisztességtelen úton hozzájuk jutott pénzt. A rablók viszont nem adják könnyen a bőrüket, így a katonának el kell őket intéznie. Célozz a katona fegyverével a pályán található rablókra, és szerezd tőlük vissza a jegybank pénzét. Az éppen aktuális pálya felső részén láthatod azt, hogy hány lövést adhatsz le maximum a három, a kettő illetve az egy csillagos teljesítményért. A lövöldözős játék összesen 21 pályát tartalmaz, amelyen 63 csillagot gyűjthetsz be. Próbáld meg megszerezni mindet!
Készítő:
Silvergames.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
2723
Értékelés:
(Szavazatok: 13, Átlag:4.08)

Oszd meg barátaiddal is a Bazooka Trooper játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist