Age of Wonder 2 - The Lost Scrolls

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Age of Wonder 2 - The Lost Scrolls

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Age of Wonder 2 - The Lost Scrolls játék

Age of Wonder 2 - The Lost Scrolls Age of Wonder 2 - The Lost Scrolls
background
Leírás:
Eratoszthenész visszatérve izgalmas kalandjából, az alexandriai könyvtárban különleges tekercsekre lelt. A tekercsekben titkok és bölcs gondolatok álltak, melyeket a leghíresebb tudósok jegyeztek fel. A feladatod az lesz a játék során, hogy a megtalált tekercseket szét oszd a világ minden táján az embereknek. Célozz ügyesen az öreg tudóssal és dobd a pályán található emberek kezébe a bölcseletekkel teli tekercseket. Ahol szükséges nyiss utat a dobásaid számára, fordítsd el az ajtó nyitó karokat, vagy mozgass meg más tárgyakat. A Space billentyűvel tudsz váltani az eldobandó tárgyaid között. Az akadályok eltávolítására használd a köveket. Ha minden akadály eltűnt, akkor válts vissza a papirusz tekercsekre, és ügyesen célozva dobd őket az embereknek!
Készítő:
Dojo.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
2708
Értékelés:
(Szavazatok: 17, Átlag:4.82)

Oszd meg barátaiddal is a Age of Wonder 2 - The Lost Scrolls játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist