Agar.io

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Agar.io játék

Agar.io Agar.io
background
Leírás:
Az internet legújabb közönség kedvenc játékában, az Agar.io játékban fald fel a nálad kisebb sejteket, és ne engedd, hogy a nagyobbak téged egyenek meg. A rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Agar.io játék pillanatok alatt több millió játékos szenvedélyévé vált. A játékszabály rendkívül egyszerű: a játékban található színes pontok közül a nagyobbak felfalják a kisebbeket. Neveld te is színes sejtecskédet, egyél meg másokat és menekülj el a nálad nagyobb sejtektől. Kerülj fel a különböző ranglisták tetejére, válassz izgalmas felhasználó neveket, hogy titkos külsővel játszhass.
A játékban nem egyedül játszol, a világ különböző tájairól érkeznek a játékosok, akiknek a célja, hogy ők legyenek a legnagyobb sejt a világon. Fald fel a kis sejteket, és próbálj meg minél tovább életben maradni. Az Agar.io játék kulcsa az ügyesség, a gyors reflex és a türelem. A játék elérhető Android és iPhone készülékekre egyaránt. Játssz barátaiddal, és győzedelmeskedj mindenki felett! A játékban játszhatsz vendégfelhasználóként, vagy regisztrálhatsz a Facebook fiókoddal is. A kis fogaskerék ikonra kattintva kiválaszthatod a játékszervert, így például ha magyarul, magyarokkal szeretnél játszani az Agar.io játékkal, akkor az Europe szerveren kell játszanod(egyébként alapesetben ez van beállítva). De ha úgy gondolod, játszhatsz más földrész játékosai ellen is, vagy ha csak betekinteni akarsz egy játékba, akkor a Spectate gombra kell kattintanod.
Készítő:
Miniclip.com
Kategória:
Ügyességi játék
Feltöltés:
Játszva:
12710
Értékelés:
(Szavazatok: 46, Átlag:4.35)

Oszd meg barátaiddal is a Agar.io játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott ügyességi játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist