Tennis Legends 2016

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Tennis Legends 2016

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Tennis Legends 2016 játék

Tennis Legends 2016 Tennis Legends 2016
background
Leírás:
A legendás teniszezők visszatértek és mindannyian a bajnoki címre pályáznak: válassz ki egy híres teniszezőt, és győzz le minden ellenfelet. A Tennis Legends sport játék 2016-os kiadásában ismét rengeteg sztár teniszezővel találkozhatsz. Sajnos a licencek miatt, eredeti nevüket nem fogod megtalálni a játékosoknak, viszont arcukról, és a közel hasonló elnevezésükről biztosan ráismersz kedvenceidre. A nagyfejű sportjátékok újabb tagja izgalmas küzdelmeket ígérnek. Játszhatsz bajnokságot, gyors meccset, vagy akár kihívhatod barátaidat is egy-egy tenisz meccsre. Gyűjtsd be a pályán található extrákat, melyekkel borsot törhetsz ellenfeleid orra alá. Az irányítás rendkívül egyszerű, mindössze két ütésfajtát használhatsz, illetve a szokásos iránygombokkal mozoghatsz. Győzz le mindenkit és szerezd meg a Tennis Legends 2016 trófeáját!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Sport játék
Feltöltés:
Játszva:
5062
Értékelés:
(Szavazatok: 3, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Tennis Legends 2016 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott sport játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist