Stickman Downhill

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Stickman Downhill

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Stickman Downhill játék

Stickman Downhill Stickman Downhill
background
Leírás:
Tekerj át minél gyorsabban a bicikliddel a dimbes-dombos pályákon, trükközz a levegőben a bónuszpontokért. Minden verseny előtt láthatod azokat az időket, amelyeket el kell érned. Három különféle érmet szerezhetsz: bronz, ezüst és arany. Minél gyorsabban érsz be a bicikliddel a célba, annál értékesebb érmed zsebelhetsz be. A pályák teljesítéséhez viszont nem elegendő a gyorsaság. A sport játék bal felső sarkában található kék csillag mellett láthatod a trükkpontjaidat, és azt, hogy mennyit kell elérned ahhoz, hogy az adott versenyt megnyerd. Trükközz a levegőben, és szerezz minél több pontot. A trükköket tudod kombinálni, melyekkel megtöbbszörözheted az aktuális pontszámot. A versenyek között a megszerzett pénzből fejlesztheted kerékpárodat, vagy vásárolhatsz újabbakat is. Nyerd meg a hegyvidéki versenyek mindegyikét, és legyél te a legjobb bringázó!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Sport játék
Feltöltés:
Játszva:
4058
Értékelés:
(Szavazatok: 34, Átlag:4.09)

Oszd meg barátaiddal is a Stickman Downhill játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott sport játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist