Run Forest Run

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Run Forest Run

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Run Forest Run játék

Run Forest Run Run Forest Run
background
Leírás:
Vezesd győzelemre a kiválasztott karakteredet a különböző helyszíneken megrendezett futóversenyeken. A játék elején létre kell hoznod egy karaktert, akivel a játék során megküzdesz a többi ellenféllel. A játék két részből áll: az egyik része az edzőterem, a másik része pedig a versenypálya. Az edzőteremben lehetőséged van meglévő képességeid fejlesztésére, illetve a boltban megtalálható különféle tárgyak megvásárlására. Ha úgy érzed már eleget edzettél, és készen állsz az első küzdelemre, akkor irány a versenypálya (RACE). A versenyen több induló közül kell elsőként célba érned. Minden verseny győztese a meghirdetett pénzjutalmat megszerzi. A versenyeken te irányítod a karakteredet: a gyorsaságon kívül ügyesnek is kell lenned, hiszen a pályán található akadályok lassíthatják az előrehaladásodat. Próbáld meg minden versenyen összegyűjteni a CHEST szó betűit. Ha sikerül, akkor máris további jutalmakban részesülsz. A Run Forest Run futós játékban a célod, hogy minden versenyt megnyerj, és te légy az erdő futóbajnoka!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Sport játék
Feltöltés:
Játszva:
2507
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Run Forest Run játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott sport játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist