Ringside Hero

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Ringside Hero

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Ringside Hero játék

Ringside Hero Ringside Hero
background
Leírás:
Vezesd bajnoki címre az amatőr bokszolót, tréningezz vele minden nap, fejleszd képességeit, és indítsd el a különböző versenyeken. Egy bokszoló menedzsere lehetsz ebben a játékban, a Ringside Hero sport játék során a feladatod az lesz, hogy egyengesd a sportoló pályafutását. Válaszd ki melyik héten, milyen edzést végezzen. Ha már úgy érzed felkészült egy mérkőzésre, akkor nevezd a különféle bokszversenyekre. Először csak amatőrökkel kell megküzdenie a bokszolódnak, de ahogy előrébb haladsz a játékban, egyre nevesebb és erősebb bokszolók lesznek az ellenfelek. A játék során a mérkőzéseken begyűjtött pénzösszegekből vásárolhatsz extrákat, felszereléseket is a bokszolód számára, melyek segítségével gyorsabban és jobban tud edzeni. A célod a játékban az, hogy megszerezd a világbajnoki címet. Erre összesen 120 hét áll rendelkezésedre, ezalatt kell a bokszolódat olyan szintre juttatnod, hogy minden ellenfelet le tudjon győzni!
Készítő:
Smallinteractive.com
Kategória:
Sport játék
Feltöltés:
Játszva:
2975
Értékelés:
(Szavazatok: 19, Átlag:4.79)

Oszd meg barátaiddal is a Ringside Hero játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott sport játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist