Real Madrid Soccer Stars

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Real Madrid Soccer Stars

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Real Madrid Soccer Stars játék

Real Madrid Soccer Stars Real Madrid Soccer Stars
background
Leírás:
Győzd le az ellenfeleket a Real Madrid világhírű sztárfocistáival, lődd be a labdát minél többször az ellenfél kapujába és nyerd meg a mérkőzéseket! Minden mérkőzésen 10 lehetőséged van, hogy bevedd az ellenfél kapuját. Minden gól után kapsz egy további helyzet lehetőséget. A mérkőzésen pontokat is szerezhetsz: a gólért 4000 pont jár, ha kapus véd 500 pontot kapsz, 200 pont jár azért, ha a kapufát eltalálod, és további 100 pont, ha egyáltalán játékba tudsz avatkozni. A játék elején kiválaszthatod, hogy ki ellen szeretnél hazai pályán játszani. Az ellenfelek a spanyol bajnokság első osztályában található labdarúgó csapatok. Ha továbbléptél, kiválaszthatsz magadnak egy sztárjátékost az egykori Real Madrid focistái közül. A játékosok között megtalálod Ronaldo-t, Pepet, Higuain-t, Alonso-t, Özil-t, Khedira-t, Ramos-t, Kaká-t. Szerezz minél több gólt és érj el minél magasabb pontszámot a meccs végén!
Készítő:
0
Kategória:
Sport játék
Feltöltés:
Játszva:
33912
Értékelés:
(Szavazatok: 309, Átlag:4.20)

Oszd meg barátaiddal is a Real Madrid Soccer Stars játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott sport játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist