Puppet Tennis

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Puppet Tennis

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Puppet Tennis játék

Puppet Tennis Puppet Tennis
background
Leírás:
A Puppet sport játékok legújabb részében ezúttal a teniszé a főszerep, játssz a legnagyobb világsztárok ellen, vezesd győzelemre teniszeződet és nyerd meg a Grand Slam tornákat! A Puppet Tennis egy szórakoztató, vicces tenisz játék, amelyben a célod, hogy legyőzd ellenfeleidet és elnyerd a bajnoki trófeát. A játék elején mindössze egy gyenge képességű teniszezőt irányíthatsz, de később a begyűjtött pontokért újabb sportolókat vásárolhatsz. A pénzt nem csak új sportolókra, hanem a már meglévők képességeinek fejlesztésére is költheted. A teniszütőd képességeit is fejlesztheted, de ebből is vásárolhatsz újabbat, jobbat. Ha tetszett a teniszes játék, akkor érdemes a Puppet sport játékok többi részét is kipróbálnod: a Puppet Soccer 2014 focis, a Puppet Soccer Champions szintén focis, illetve a Puppet Hockey jégkorongos játékot. Mindegyik játék rendkívül szórakoztató, és hosszú időre le tudja kötni az idejét a játékosoknak.
Készítő:
A10.com
Kategória:
Sport játék
Feltöltés:
Játszva:
3340
Értékelés:
(Szavazatok: 12, Átlag:4.08)

Oszd meg barátaiddal is a Puppet Tennis játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott sport játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist