Puppet Hockey

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Puppet Hockey

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Puppet Hockey játék

Puppet Hockey Puppet Hockey
background
Leírás:
A jégkorong szerelmesei sem maradhatnak le a Puppet játék sorozat izgalmas, és szórakoztató játékairól. A népszerű Puppet Soccer 2014, és a Puppet Soccer Champions játék után ezúttal egy jégkorong játékkal jelentkeztek a fejlesztők. A szereplők a jégkorong világ legjobbjai, akik ezúttal a válogatott mezt húzták fel magukra. A játék elején ki kell választanod azt a játékost, akivel játszani szeretnél. Ezután kezdődhet a jégkorong világbajnokság. A Puppet játékokhoz hasonlóan, itt is hatalmas fejjel, és aprócska testtel rendelkeznek a játékosok. A feladatod, hogy a világbajnokság összes meccsét megnyert. Természetesen itt is lesznek bónuszok és extrák, melyeket a levegőben a koronggal tudsz begyűjteni. Ezek lehetnek számodra pozitív bónuszok, de lehetnek hátráltató extrák is. Légy ügyes, irányítsd jól a játékosodat és nyerd meg a meccseket. Minden győztes meccs után pénzösszeget is kapsz, mely pénzösszeget további sztár játékosokra költhetsz el. Minél drágább egy játékos, annál jobb képességei vannak. A pénzt nem csak új játékosokra költheted el, hanem a meglévő jégkorong csapatod játékosait edzheted. Minden játékosnak három képességét növelheted: gyorsaság, ütés erősség, és ugró magasság. Légy jó kapitány, játssz jól minden mérkőzésen és hódítsd el az idei jégkorong világbajnokság trófeáját!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Sport játék
Feltöltés:
Játszva:
7087
Értékelés:
(Szavazatok: 63, Átlag:4.06)

Oszd meg barátaiddal is a Puppet Hockey játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott sport játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist