Fancy Snowboarding

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Fancy Snowboarding

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Fancy Snowboarding játék

Fancy Snowboarding Fancy Snowboarding
background
Leírás:
A népszerű Fancy Pants sorozat egy újabb gyöngyszemével ismerkedhettek meg, de ez kicsit más lesz, mint az eddig megszokott részek. A Fancy Pants játékokat leginkább a mászkálós játékok között találtátok meg, a mostani Fancy Pants Snowboarding játék teljesen más. A főszereplő ugyanaz a narancssárga nadrágos pálcika emberke, de ezúttal most nem gonosz lények ellen kell megküzdened, hanem át kell snowboardoznod a pályák egyik feléből a másikba.
A játék nem túl nehéz, hiszen a figurát még irányítanod sem kell, magától megy egy irányba, és akár különböző trükköket is végrehajt a levegőben. A te feladatod csupán az lesz a játékban, hogy a veszélyek elől elvezesd a főhőst. A bal oldalán láthatod a képernyőnek azt a részét, ahol a fehér tollad mennyiségét jelzi. Ha az egérrel rajzolsz, akkor egy jeges vonalat húzhatsz a pálya bármely aktuális szakaszára. Erre szükséged is lesz, hiszen a későbbi pályákon már különböző veszélyekkel is találkozhatsz. Például szakadékok, tűéles tüskék és gonosz hóemberek.
A pályákon továbbá próbálj minél több fekete gombolyagot összegyűjteni. Vigyázz a hóemberekkel, hiszen ha nekik mész, akkor lelassítanak. Egyszerűen tudod őket elintézni, csak kattints rájuk és szétbomlanak darabjaikra.
Készítő:
0
Kategória:
Sport játék
Feltöltés:
Játszva:
4343
Értékelés:
(Szavazatok: 26, Átlag:4.92)

Oszd meg barátaiddal is a Fancy Snowboarding játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott sport játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist