Basketballs

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Basketballs

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Basketballs játék

Basketballs Basketballs
background
Leírás:
Dobd be a kosárlabdát a gyűrűbe a különböző pályákon ebben a sport játékban. A sport játékok között ritkán találni kosárlabdás játékot, ez a játék sem igazán a klasszikus értelemben vett kosárlabdás játék, van benne egy kis puzzle játék keveredés is. A feladatod minden egyes pályán, hogy a labdát bedobd az összes fellelhető gyűrűbe. A sport játék nehézsége, hogy a kosár palánkok nehezített helyen vannak elhelyezve, ezen felül különféle tárgyi akadályok, bírók és az ellenfél játékosai akadályoznak terved megvalósításában. Segítségedre lesznek játékostársaid, akiknek bármikor lepasszolhatod a labdát. Ha egy gyűrűbe betaláltál, akkor annak a palánkja zöld színűre változik. Az adott pályát akkor teljesítetted, ha az összes palánk zöldre vált. A bírók bónusz időt adnak számodra, ha nekik dobod a labdát. Az ellenfél játékosaival vigyázz. Lesznek olyan játékosok, akik csak egy helyben állnak, viszont találkozhatsz majd olyan játékosokkal is, akik ugrálva próbálják blokkolni a lövésedet!
Készítő:
Turbonuke.com
Kategória:
Sport játék
Feltöltés:
Játszva:
5103
Értékelés:
(Szavazatok: 48, Átlag:4.90)

Oszd meg barátaiddal is a Basketballs játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott sport játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist