Basketball Stars

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Basketball Stars

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Basketball Stars játék

Basketball Stars Basketball Stars
background
Leírás:
A Basketball Stars egy igazán izgalmas, online kosárlabda játék, amelyben több játékmódban küzdhetsz meg a játékosokkal a világ különböző pontjairól. A Basketball Stars a Miniclip legújabb online sport játéka, amely kijelenthető, hogy jelenleg fellelhető legkidolgozottabb, legadditívabb online kosaras játék. A Basketball Stars játkéban a célod, hogy legyőzd az ellenfeleidet. A játék különlegessége, hogy olyan online ellenfelekkel küzdhetsz meg, akik éppen játszanak a játékban. Így összekerülhetsz egy kínai, egy brazil, amerikai, német stb. játékossal. A játékban rengeteg izgalmas mozgás található: cselezés, trükközés, dobócsel, testcsel, blokkolás, labdalopás. A játék kiváló 3d motort használ, így igazán minőségi. A két kosárlabda játékmód mellett, több mint 300 testre szabható dolog található, melynek köszönhetően több ezerféle külsőt varázsolhatsz játékosaid számára. A játékban begyűjtheted a 40-nél is több kosárlabdák egyikét. A kosaras játékban lehetőséged van előrébb is lépni: eleinte csak az utcán játszhatsz a haverokkal, de később,k ha ügyesen játszol komolyabb Street kosárlabda meccseket is játszhatsz.
Készítő:
Miniclip.com
Kategória:
Sport játék
Feltöltés:
Játszva:
3473
Értékelés:
(Szavazatok: 6, Átlag:3.50)

Oszd meg barátaiddal is a Basketball Stars játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott sport játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist