Basketball Legends

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Basketball Legends

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Basketball Legends játék

Basketball Legends Basketball Legends
background
Leírás:
Játssz a világ legjobb kosárlabda ligájában, az NBA-ben: válassz magadnak egy csapatot, majd kattints arra a karakterre, akivel indulni szeretnél az egy-egy elleni küzdelmekben. A Basketball Legends, egy újabb fantasztikus nagyfejű kosárlabdás játék, amelyben több játékmód közül is válogathatsz. Játszhatsz bajnokságot, egy-egy elleni küzdelmet, megküzdhetsz a barátoddal, vagy egyszerűen csak gyakorolhatsz magadban. A bajnokságban már a rájátszásban találod magad, ahol csak akkor léphetsz tovább a következő ellenfélre, ha győztél. Egy esetleges vereség a bajnokság végét jelenti számodra. Használd a speciális képességeit a játékosoknak, hogy legyőzd ellenfeleidet. Ha ügyes vagy, megpróbálkozhatsz távolabbról is betalálni a kosárba, ha ez sikerül, akkor 3 ponttal növekszik pontjaid száma. Ha tetszett a játék, nézd meg az előző nagyfejű kosárlabdás játékot, a Sports Heads Basketball játékot oldalunkon.
A játék irányítása:
1. játékos:
Iránygombok: mozgás
X: akció gomb
Z: szuper támadás

2. játékos:
W,A,S,D: mozgás
L: akció gomb
K: szuper támadás
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Sport játék
Feltöltés:
Játszva:
3600
Értékelés:
(Szavazatok: 9, Átlag:3.67)

Oszd meg barátaiddal is a Basketball Legends játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott sport játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist