Awesome Run 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Awesome Run 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Awesome Run 2 játék

Awesome Run 2 Awesome Run 2
background
Leírás:
Válassz egy főszereplőt, vegyél részt a különféle futóversenyeken, és győzd le a világ legjobb futóit. A játék elején a főszereplőt edzője ébreszti fel, és parancsolja ki a futópályára. Az első verseny az inkább egy oktató verseny, ahol megtudhatod, hogyan kell játszani az Awesome Run 2 sport játékkal. A futások során különféle extrákat gyűjthetsz be a pályákról, melyekkel megkönnyítheted saját futásodat, vagy akár megnehezítheted ellenfeleid előrehaladását. A megnyert versenyekért csillagokat kapsz, amelyeket különféle fejlesztésekre használhatsz fel. Az elért helyezéseidtől függően pénzjutalomban is részesülsz, melyekből különféle futó felszereléseket vásárolhatsz. Minden verseny után kiválaszthatod, milyen versenyen szeretnél részt venni. A versenyek különféle országokban vannak, és különféle képességű futók vesznek részt rajta. Érdemes olyan versenyre jelentkezned, ahol hozzád hasonló sportolók vesznek részt.
Ha tetszett a játék, nézd meg oldalunkon az Awesome Run játék első részét is!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Sport játék
Feltöltés:
Játszva:
2363
Értékelés:
(Szavazatok: 2, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Awesome Run 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott sport játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist