Accurate Slapshot LP2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Accurate Slapshot LP2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Accurate Slapshot LP2 játék

Accurate Slapshot LP2 Accurate Slapshot LP2
background
Leírás:
Az Accurate Slapshot jégkorongos sport játék egy újabb kiegészítővel gazdagodott, a feladatod most sem lesz más, mint belőni a jégkorongot a hálóba. Kattints a korongra és tartsd lenyomva az egér gombot, célozz ügyesen, és engedd el a lövést. Ha ügyesen céloztál, akkor a korong a hálóba pattog. Használd ki a pályán található tárgyakat, melyekkel megváltoztathatod a korong repülési irányát. Egy adott távolságig egy szaggatott vonal is jelzi a korong útját, ez nagy segítség lehet a kezdetekben. Később sajnos már a szaggatott vonal már csak egy irányadó lesz, hiszen ekkor már a célzás előtt jól meg kell gondolnod merre is szeretnél lőni. Az eredeti Accurate Slapshot játékban mindössze csak 24 pálya volt, a mostani kiegészítő azonban még plusz 30 pályát tartalmaz. Így biztosan jó időre leköti a játékosokat!
Készítő:
Snapbreak.com
Kategória:
Sport játék
Feltöltés:
Játszva:
5020
Értékelés:
(Szavazatok: 47, Átlag:4.53)

Oszd meg barátaiddal is a Accurate Slapshot LP2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott sport játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist