Bieber and Selena Dress Up

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Bieber and Selena Dress Up

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Bieber and Selena Dress Up játék

Bieber and Selena Dress Up Bieber and Selena Dress Up
background
Leírás:
Öltöztesd fel a két énekes világsztárt, Selena Gomezt és partnerét Justin Biebert. Két játékmód közül választhatsz az öltöztetős játékban: az egyik esetben szabadon öltöztetheted fel Justin-t és Selena-t, a másik esetben viszont egy megadott minta alapján kell őket felöltöztetned. A játék alatt az énekesek ismert dallamai is felcsendülnek, így téve még élvezhetőbbé az öltöztetős játékot!
A játékban szokásosan beállíthatod a hajkoronájukat a hírességeknek, adhatsz rájuk felsőt, vagy ruhát. Selena Gomez különféle drága cipőket is kaphat, és a szoknyákról se feledkezz meg. Justin Bieber inkább lazább ruhákat kaphat, napszemüvegeket, sportcipőt, és sportosabb ruhákat is. Öltöztesd fel őket úgy, ahogy neked testszik, és ha készen vagy, készíts róluk egy fényképet is a jobb alsó sarokban található fényképezőgép ikonnal.
Készítő:
Flashgirlgames.com
Kategória:
Öltöztetős játék
Feltöltés:
Játszva:
3772
Értékelés:
(Szavazatok: 36, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Bieber and Selena Dress Up játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott öltöztetős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist