Motorcycle Tycoon

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Motorcycle Tycoon

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Motorcycle Tycoon játék

Motorcycle Tycoon Motorcycle Tycoon
background
Leírás:
Hozd létre saját motoros csapatodat, nyerd meg a különböző versenyeket és legyél te a legnagyobb és legjobb csapat vezetője! A játék elején össze kell vásárolnod a motorokhoz szükséges alkatrészeket. Fontos, hogy minden alkatrészből vásárolj legalább egy darabot. Az árak növekedésével, az alkatrészek minősége is növekszik. Ha megvannak az alkatrészek, akkor motoronként maximum 2 darab szerelőt szerződtess le. Ők lesznek azok, akik a szerelőműhelyben a kiválasztott alkatrészekből összerakják a versenymotort. A szerelők sajnos hamar fáradnak, és a türelmük is folyamatosan csökken. A fáradság ellen adj nekik energiaitalt, ha pedig kezdenek egy kicsit begőzölni, akkor küldd be őket a pihenő szobába. Ha készen van a motor, akkor küldd a szerelőket haza, és irány a versenypálya. A versenyeken csak szemlélőként veszel részt. A futamok után megnézheted a végeredményt, és hogy mennyi díjazást kaptál az elért eredményedért. Ezután ismét visszakerülsz a kezdőképernyőre, ahol a megnyert pénzből még jobb alkatrészekre tehetsz szert. A motoros játék mindaddig tart, amíg nem vásárolsz össze 4 motort, és amíg azok a versenyen meg nem szerzik az 1., 2., 3. és 4. helyeket. Építsd össze mind a négy motorból a legjobbat és légy velük verhetetlen!
Készítő:
Dorkbots.com
Kategória:
Motoros játék
Feltöltés:
Játszva:
2867
Értékelés:
(Szavazatok: 10, Átlag:4.60)

Oszd meg barátaiddal is a Motorcycle Tycoon játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott motoros játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist