Moto X3M

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Moto X3M játék

Moto X3M Moto X3M
background
Leírás:
Húzd fel a bukósisakot és irány az őrületes motorverseny, juss át a pályákon miközben különféle trükköket hajtasz végre a levegőben. A motoros játék során összesen 22 izgalmas pályán kell végigjutnod, melyek a játék előrehaladtával egyre nehezednek. Vigyázz az akadályokra, ugord át a veszélyeket és légy minél gyorsabb. A levegőben végrehajtott szaltókért, pörgésekért és trükkökért további bónusz pontokat szerezhetsz. A játék pályái három helyszínen játszódnak: a napfényes, fehér homokos tengerparton, a sötét, komor barlangrendszerben illetve a csodálatos naplementében a környékbéli sivatagban. A pályákon rengeteg jópofa megoldással lehet találkozni, de a váratlan akadályok és meglepetések sem ritkák. Érdemes figyelni a pályákon kihelyezett veszélyt jelző táblákra. Minden helyszínen különféle ellenőrző pontok vannak elhelyezve, melyeket ha elérsz a motoroddal, akkor egy baleset után arról a helyről folytathatod tovább a játékot. Juss át mind a 22 pályán, és mutasd meg, hogy te vagy a legjobb motoros a partvidéken!
Készítő:
Silvergames.com
Kategória:
Motoros játék
Feltöltés:
Játszva:
5159
Értékelés:
(Szavazatok: 16, Átlag:4.63)

Oszd meg barátaiddal is a Moto X3M játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott motoros játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist